Επιλογή Σελίδας

Επιστροφές

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβετε το προϊόν.

Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του  να είναι αυτή που κανονικά το συνοδεύει. Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε αποσμητικά, προϊόντα ονυχοπλαστικής, βερνίκια και είδη μακιγιάζ. 

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του έχει ανοιχτεί, τότε το bloomingcorner.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Αν για οποιοδήποτε λόγο ανοιχτεί η ζελατίνα του προϊόντος ή δοκιμαστεί το προϊόν, η επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή.

Οι επιστροφές γίνονται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά στο +30 210-9750973, ωράριο καταστημάτων. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω των συνεργαζόμενων courier, του box now ή με παράδοση στο κατάστημα.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη εκτός των περιπτώσεων που αφορούν δικό μας λάθος.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν κατά την αρχική του αποστολή (π.χ. συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ).

 

Για επιστροφές με     πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

Pin It on Pinterest

Share This