ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 100€

Πολιτική Απoρρήτου - Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων
Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει καταρτιστεί για να εξυπηρετήσει καλύτερα εκείνους που ενδιαφέρονται για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι προσωπικές τους πληροφορίες (PII) και ότι αυτός ο δικτυακός τόπος συμμορφώνεται με το νόμο της ΕΕ για το GDPR. Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου μας για να κατανοήσετε με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, προστατεύουμε ή χειριζόμαστε με άλλο τρόπο τις προσωπικές σας πληροφορίες σύμφωνα με τον ιστότοπό μας.


Πότε συλλέγουμε πληροφορίες;
Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν πλοηγήστε ή εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, τοποθετήσετε μια παραγγελία, εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο ή συμπληρώσετε μια φόρμα.


Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας αλλά δεν εγγράφεστε και δεν παραγγέλνετε ως επισκέπτης, συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα:

Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής, ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.

Επιπλέον, συλλέγουμε τις παρακάτω πληροφορίες μόνο όταν εσείς κάνετε εγγραφή, παραγγελία ή χρησιμοποιείτε την φόρμα επικοινωνίας. Τις πληροφορίες που συλλέγουμε τις χρησιμοποιούμε μόνο για την επικοινωνία με εσάς κατόπιν δικού σας ερωτήματος και για την εκτέλεση της παραγγελίας σας:

Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Email, και προαιρετικά ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επωνυμία, Δραστηριότητα, Ιστορικό παραγγελιών.

Δεν συλλέγουμε και δεν αποθηκεύουμε οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τα οικονομικά΄σας στοιχεία όπως αριθμούς καρτών κλπ κατά την παραγγελία σας. Οι συναλλαγές αυτές διεκπεραιώνονται μέσω τραπεζικών συστημάτων. 

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν εγγραφείτε, κάνετε μια αγορά, εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας:

·        Για να επεξεργαστείτε γρήγορα τις συναλλαγές σας.

·        Για να εκτελέσουμε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για την πορεία της

·        Για επικοινωνία μετά από αλληλογραφία (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνική επικοινωνία)

·        Για την αποστολή του ενημερωτικού μας δελτίου εφόσον έχετε εγγραφεί σε αυτό.

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;
Ο ιστότοπός μας ελέγχεται τακτικά για τρύπες ασφαλείας και γνωστά σημεία ευπάθειας, ώστε η επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.
Χρησιμοποιούμε τακτική σάρωση για κακόβουλα προγράμματα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία βρίσκονται πίσω από ασφαλή δίκτυα και είναι προσβάσιμα μόνο από περιορισμένο αριθμό ατόμων που έχουν ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα και υποχρεούνται να διατηρούν εμπιστευτικές τις πληροφορίες. Επιπλέον, όλες οι ευαίσθητες / πιστωτικές πληροφορίες που παρέχετε κρυπτογραφούνται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL).
Εφαρμόζουμε μια ποικιλία μέτρων ασφαλείας όταν ένας χρήστης τοποθετεί μια παραγγελία εισάγει, υποβάλλει ή αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες για να διατηρήσει την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.
Όλες οι συναλλαγές επεξεργάζονται μέσω ενός παροχέα πύλης και δεν αποθηκεύονται ή επεξεργάζονται στους διακομιστές μας.

Ποιες είναι οι επιλογές σας για τον έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων;

Σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ή μετά τη συναλλαγή σας, έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

Δικαίωμα Πρόσβασης – Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται

Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων – Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων

Δικαίωμα στη λήθη – Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας – το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

Δικαίωμα στην φορητότητα – To δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή

Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας – Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Το δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή – Το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα


Πολιτική cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που ένας ιστότοπος ή ο πάροχος υπηρεσιών του μεταφέρει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web (αν το επιτρέπετε) που επιτρέπει στα συστήματα του ιστότοπου ή του παρόχου υπηρεσιών να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης και να καταγράφουν και να θυμούνται ορισμένες πληροφορίες. 

Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσετε να θυμηθούμε και να επεξεργαστούμε τα στοιχεία στο καλάθι αγορών σας. 

Μπορείτε να επιλέξετε να σας προειδοποιεί ο υπολογιστής σας κάθε φορά που αποστέλλεται ένα cookie ή μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies. Αυτό γίνεται μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. 

Τα Cookies που χρησιμοποιούμε

Cookies που σχετίζονται με το λογαριασμό

Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μαζί μας, τότε θα χρησιμοποιήσουμε cookies για τη διαχείριση της διαδικασίας εγγραφής και της γενικής διαχείρισης. Αυτά τα cookie θα διαγράφονται συνήθως όταν αποσυνδεθείτε, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να παραμείνουν στη συνέχεια για να θυμούνται τις προτιμήσεις ιστότοπου όταν αποσυνδέονται.

Cookies σχετικα με την συνδεση χρήστη
Χρησιμοποιούμε cookies όταν είστε συνδεδεμένοι ώστε να μπορούμε να θυμηθούμε αυτό το γεγονός. Αυτό σας εμποδίζει να χρειάζεται να συνδεθείτε κάθε φορά που επισκέπτεστε μια νέα σελίδα. Αυτά τα cookie κατά κανόνα καταργούνται ή εκκαθαρίζονται όταν αποσυνδεθείτε για να διασφαλίσετε ότι έχετε πρόσβαση μόνο σε περιορισμένες λειτουργίες και περιοχές όταν συνδεθείτε.


Cookies σχετικά με την παραγγελία
Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει ηλεκτρονικό εμπόριο και δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής και ορισμένα cookies είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι αποθηκευμένη μεταξύ των σελίδων ώστε να μπορέσουμε να την επεξεργαστούμε σωστά.

Εάν απενεργοποιήσετε τα cookies, θα απενεργοποιηθούν ορισμένες από τις λειτουργίες του ιστότοπου και δεν θα μπορέσετε να εγγραφείτε στον ιστότοπο ή να πραγματοποιήσετε παραγγελία.

Google Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies της Google για ανώνυμες στατιστικές μετρήσεις σχετικά με την κίνηση της ιστοσελίδας.

Skroutz Analytics

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Αποκάλυψη σε τρίτους
Δεν πραγματοποιούμε πωλήσεις, συναλλαγές ή μεταβιβάζουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο σε τρίτους τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Σύνδεσμοι τρίτου μέρους

Δεν προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων στον ιστότοπό μας.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα παραμένετε ενεργός πελάτης και για πέντε (5) έτη από το χρόνο της τελευταίας αγοράς που κάνατε δηλώνοντας τα στοιχεία σας. Μετά την πάροδο πέντε (5) ετών από την τελευταία αγορά σας, τα στοιχεία σας θα διαγράφονται, εκτός εάν δώσετε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία τους. Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνίας ή/και τη διαγραφή των στοιχείων σας οποιαδήποτε στιγμή. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Blooming Corner

Καρέα 24 & Σπάρτης, Ηλιούπολη 16344, Αττική

 

Τηλέφωνο
210 9750973

info@bloomingcorner.gr