ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 100€
Επιλέξτε Αίολος Courier για παράδοση εντός Αττικής την επόμενη εργάσιμη!

Επιστροφές

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε αποσμητικά, προϊόντα ονυχοπλαστικής, βερνίκια, και είδη μακιγιάζ. 

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί,  τότε το www.bloomingcorner.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Αν για οποιοδήποτε λόγο ανοιχτεί η ζελατίνα του προϊόντος ή δοκιμαστεί το προϊόν, η επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή.

Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά μέσω courier ή με παράδοση στο κατάστημα. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη εκτός των περιπτώσεων που αφορούν δικό μας λάθος. 

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.bloomingcorner.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο +30 210-9750973, ωράριο καταστημάτων.